Webhelytérkép

A tartalmakat beágyazott kategóriákba helyezve elérést adhatunk a felhasználóknak és a keresőmotoroknak egy menün keresztül.

Elérhetőség

Talpbetét készítésről , Sícipő formázásról bővebb információt itt kaphat:

Szaküzlet, kölcsönző, szerviz
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Időpont egyeztetése: Fódi János +36 30-3863377

Cím: Szigligeti Ede utca 30
2510 Dorog, Magyarország

Sícipőformázás

Sícipőformázás

Jártál már úgy, hogy pont jó lenne a sícipőd, de egy bizonyos ponton annyira nyomja a lábadat, hogy inkább egy nagyobb méretet kérsz? Ha igen, akkor valószínűleg rossz döntést hoztál a nagyobb sícipővel, mivel egy nagyobb síbakancs nem tudja átadni az akaratodat tökéletesen a sílécnek. A kisebb talp problémákat, bütyköket egy egyszerű sícipő formázási technológia meg is tudja oldani, melyet minden új síbakancs vásárlásánál ingyen elvégzünk neked!

 Több sícipő alakítási technikát is használnak a szakemberek:

1. Hővel egy speciális fémláb segítségével belülről tágítják, és formázzák a sícipőt, mely még az apróbb eltéréseket tökéletesen orvosolja.

2. Szintén hővel történik az alakítás viszont a hő itt kivülről éri a cipőt, belülről pedig egy pneumatikus nyomógép formálja át a problémás részeket.

3. Illetve fontos még megemlíteni a csiszolást, mely a legkisebb kellemetlenséges is megszüntethetők.

A sícipő formázás, és a Sidas síeléshez fejlesztett sport talpbetét együttes használata lehetővé teszi egy valóban egyénre szabott, a síelés maximális élményét nyújtó síbakancs "létrehozását"!

Kérdésével forduljon hozzánk  bizalommal elérhetőségeinken!

Sícipő tágítás

Sícipő tágítás és síbakancs tágítás

A speciális sícipőhéj formázó gépünk segítségével orvosolni tudjuk a legextrémebb sícipő problémákat is. Érdemes minden olyan esetben segítségünket kérni, amikor bármilyen rendellenességet észlel a sícipő, síbakancsban síelés közben. Ilyen lehet, hogyha a sícipőben elzsibbad a lábunk, vagy a talpunkban erős nyomást érzünk, esetleg a bokánkat véresre dörzsöli a sícipő, hogy más fájdalmas esetek ne is említsünk. Egy biztos, hogy egyik jelenség sem kellemes, ezért jobb, ha megszüntetjük a problémát. A sícipő külső héjának megfelelő helyen történő kinyomása megoldás lesz.


Ne feledjük, bármilyen sícipőnél elvégezhető a lábra igazítás! Aki rendszeresen síel, évente legalább 2-3 hetet, az tudja, hogy sícipőjét pár év múlva le kell cserélni, mert a belső bélés összezsugorodása miatt nagy lesz a sícipő, és már nem lehet optimálisan beállítani. Éppen ezért érdemes az új sícipőt elhozni tágításra, hisz akkor biztos, hogy kellően kihasználhatjuk a már lábunkra igazított sícipőnket.

Kérdésével forduljon hozzánk  bizalommal elérhetőségeinken!

 
/