Megoldást nyújtunk lábának!

Ne adja fel: van megoldás! A sícipő lehet kényelmes és mégis tökéletesen irányítható! A lábán lévő bütyök, csontkinövés, egyéb talpproblémákra, vagy éppen túl szoros sícipőre is van segítség!  Nem érdemes tovább kínoznia magát. Egyszerű, gyors és tartós megoldást biztosítunk!

 

 

Sidas talpbetétek

Minden láb egyedi, és teljesen egyedülálló saját lenyomatot hagy: a méretben, a kiterjedésében és formájában jelentkező különbségek kombinációja rengeteg különbséget eredményez láb és láb között. A cipők ezzel szemben egyféle kaptafára készülnek. Miért is kellene lábadat konfekció cipőkbe erőltetned?

 

Bővebben: Sidas talpbetétek

Sícipő formázás

Jártál már úgy, hogy pont jó lenne a sícipőd, de egy bizonyos ponton annyira nyomja a lábadat, hogy inkább egy nagyobb méretet kérsz? Ha igen, akkor valószínűleg rossz döntést hoztál a nagyobb cipővel, mivel egy nagyobb bakancs nem tudja átadni az akaratodat tökéletesen a sílécnek. A kisebb talp problémákat, bütyköket egy egyszerű sícipő formázási technológia meg is tudja oldani, melyet minden új síbakancs vásárlásánál ingyen elvégeznek neked.

 

Bővebben: Sícipő formázás

Sícipő tágítás

Minden olyan esetben, amikor bármilyen rendellenességet észlelünk a sícipőnkben, érdemes elhozni hozzánk, ahol szakember segítségével orvosolni lehet a problémát. Ilyen lehet, hogyha a sícipőben elzsibbad a lábunk, vagy a talpunkban erős nyomást érzünk, esetleg a bokánkat véresre dörzsöli a cipő és így tovább. A sícipő külső héjának megfelelő helyen történő kinyomását bízzuk szakemberre!

Bővebben: Sícipő tágítás

Alkategóriák

  • Bővítmények

    A Joomla! tartalomkezelő rendszer a bővítményekkel különféle weboldalakat képes létrehozni. A bővítmények 5 alaptípusa létezik: komponensek, modulok, sablonok, nyelvek és beépülők. A webhely tartalmazza azokat a bővítményeket, amelyekkel alapszintű webhelyet hozhatunk létre, de különböző típusú kiegészítő bővítmények ezrei állnak rendelkezésre. A Joomla! Bővítmények Könyvtára a Joomla! bővítmények legnagyobb tárháza.

 
/