Sidas futóknak

Sidas talpbetét futóknak

Sidas futó betét

Ha a tökéletes kényelem stabilitással párosul...Sidas talpbetét futócipőkbe bármilyen terepre profi és hobbi futóknak egyaránt.
Használatával megelőzhető a láb fájdalmának kialakulása, és a vízholyagok megjelenése a talpon.
A világon nincs két azonos emberi lábfej, különböző formájú a talpunk, sőt gyakran a bal és jobb lábunk is.  Sportolás közben  a talpunkra ható erőket nagyban befolyásolja testsúlyunk, testtartásunk, a mozgás típusa és intenzitása is. A tömeggyártásban készülő lábbelik nem  tudnak minden esetben a felsorolt  tényezőkhöz maguktól alkalmazkodni. Ez is oka lehet az izomgörcsöknek, vagy izmaink fáradékonyságának.

A francia Sidas egyedire formázott talpbetétei a következő előnyöket nyújtják:

A talp teljes felületére elosztják a terhelést, alátámasztják a boltozatot, ezáltal tehermentesítik a korábban túlzottan igénybe vett izmokat, aminek következtében 20-25%-kal növelik a komfortérzetünket és teljesítményünket.

Elnyelik a cipősark talajjal történő találkozáskor fellépő ütéseket, a rezgéseket pedig eloszlatják, így segítik megőrizni testünk egyensúlyát.

A ütődéskor keletkező rezgések elnyelésével megelőzik az izmok és ínak sérüléseit.

Rögzítik a sarkat, így megakadályozható a láb csúszkálása a cipőben.A lehető legjobb pozícióban tartják lábunkat a cipőben, megelőzve ezzel az izomgörcsöt és vízhólyagot.

A helyes testtartást elősegítő talpbetétek hosszútávon óvják az ízületeinket a káros hatásoktól, melyek következménye pl. a térd- és csípőkopás.

Technikai jellemzők:

    tökéletes nyomáselosztás
    ívelt forma
    kettős keménység
    lépéskönnyítő
    antibakteriális kezelés
    rugalmas hab
    ütéselnyelő anyag

 
/