Miért Sidas?

Sidas talpbetétek

Minden láb egyedi, és teljesen egyedülálló saját lenyomatot hagy: a méretben, a kiterjedésében és formájában jelentkező különbségek kombinációja rengeteg különbséget eredményez láb és láb között. A cipők ezzel szemben egyféle kaptafára készülnek. Miért is kellene lábadat konfekció cipőkbe erőltetned?

Nemcsak a lúdtalpasoknak szükséges talpbetétet hordaniuk, neked is szükséged lehet erre a legális doppingra, ha bringázol,futsz, túrázol. Kényelmesebb sportólás mellett, még egészségedért is teszel! Kell ennél több?

Nagyon sok élsportoló cipőjében bújik meg Conform'able talpbetét, így a francia fociválogatott vagy éppen a lesikló Antoine Deneriaz is a Sidas termékeivel optimalizálja teljesítményét. Ezek a sportolók nem csak a betétek előnyeit élvezik, hanem tapasztalataik átadásával a fejlesztésekhez is nagyban hozzájárulnak. De a kényelmes, egyedi cipő nem csak a versenyzők kiváltsága! Te is viselheted a gyártó sí-, bringás-, túra-, tenisz-, futó- vagy akár utcai cipőkhöz fejlesztett betéteit.

A francia Sidas cég Conform'able Custom talpbetétei erre kínálnak megoldást. A 100%-ban egyedire formázott talpbetétek a következő előnyöket nyújtják:

- a talp teljes felületére elosztják a terhelést, alátámasztják a boltozatot, ezáltal tehermentesítik a korábban túlzottan igénybevett izmokat, aminek következtében 20-25%-kal növelik a komfortérzetet és a teljesítményt

- rögzítik a sarkat, így megakadályozható a láb csúszkálása a cipőben

- elősegítik a láb függőleges irányú stabilitását, így "precízebb" erőkifejtést, lécvezetést tesznek lehetővé

- a helyes testtartást elősegítő betétek hosszútávon óvják az ízületeket a káros hatásoktól, melyek következménye pl. a térd- és csípőkopás

Mi a külöbség az orvosi, és sidas betétek között?

Az orvosi betét gyógyítani akar valamilyen elváltozást komfortos körülmények között, átlagos lábbeliben. Ezzel szemben jelen esetben a sícipőben és intenzív sportmozgáshoz kell használnunk a betétet.(A sportbetét család minden egyéb sport tevékenységhez kínál speciális modelleket. Futás, Golf, Kerékpár, Futball, Túrázás, Terem labda sportok.)

A láb alátámasztása az egyik feladat, a másik pedig a boka anatómiailag helyes helyzetben tartása. Ezzel a lábunk felveszi azt az optimális alakot, méretet amit a cipő tervezésénél is használnak, hiszen a tervező nem tudhatja, hogy a majdani Vevő 42-es lába lúdtalpas-e vagy sem, a súlya ami a lábat szétnyomja pedig 70 vagy 100 kg.

Ezért a problémás esetek felénél a sportbetét használata megoldja a kényelmetlenségeket.

Tanácsért, kérdéseiddel fordulj bizalommal szakemberünkhöz Fódi Jánoshoz a következő elérhetőségeken itt!

 
/