Síoktatás

Síoktatás Dorog

Jelentkezés síoktatásra - Síoktatás egyszerűen!

A legegyszerűbb módja, hogy bejelentkezz síoktatásra, ha  felhívod ezt a telefonszámot: +36-70-378-50-19.  Tájékoztatást kapsz időpontokról, árakról, egyéni, vagy csoportos foglalkozásokról, felszerelésről, vagy bármilyen felmerülő kérdésről. Az időpont egyeztetése után már csak annyi a teendő, hogy elgyere a sípályára és már kezdődhet is a sítanulás.

Sípálya infó, árak, képek, aktuális hírek.....

*Fontos!

Sífelszerelést adunk, a ruházat időjárásnak megfelelő legyen. Nem kell túlöltözni, főként az első órákon úgyis meleged lesz. Ami feltétlenül legyen: sízokni, ami sima szövésű, nem bordázott térdzokni és kesztyű, ami nem kell vastag legyen.

Fontosnak tartjuk síoktatóink naprakész képzettségét, ezért nagy hangsúlyt fordítunk arra, hogy a magyar szövetségek, ISE, SMSZ által szervezett továbbképzéseken részt vegyünk. Hívj minket, és sítanulásod egyszerűen, könnyedén és élvezetesen fog telni.
 
Óvodás sítanfolyam

Sítanfolyam ovisoknak!

richter ovi 2007-08 039

A dorogi és esztergomi óvodákban sítanfolyamot szervezünk az 5-6 éves gyerekek részére. 10 óra, heti 1-2 foglalkozás délelőtt, az óvodával egyeztetett időpontban.

A gyerekekkel síoktatói végzettségű pedagógusok foglalkoznak, a síelés, csúszkálás élményét játékokkal kiegészítve.

A tanfolyam végére a gyerekek elsajátítják a sízés alapjait, önállóan síelnek, megtanulják a felvonó használatát, a biztonságos megállást.

Sífelszerelés az árban!

 
/