Talpbetét készítés

Sidas talpbetét készítés

Sidas talpbetéteket készítünk:

- Síeléshez

- Futáshoz

- Kerékpározáshoz

- Túrázáshoz

- Mindennapokba, munkába!

Speciális sport talpbetét: A 3D talpbetét lehet előre formázott – de sporttevékenységenként természetesen különböző –, vagy pedig egyedileg elkészített, a lényege hogy pontosan megegyezik a lábad formájával és méretével, biztosítva ezzel a lábad és cipőd közötti minél tökéletesebb illeszkedést.

Az ideális sportbetét irányító és stabilizáló eszközként működik, és a lábnak tökéletes statikát és dinamikus viselkedést biztosít.

Sidas talpbetétek:

1.40%-os talpbetétek, melyek előre vannak formázva, "lábraszabásuk" nem lehetséges, csak a megfelelő alakúra kell őket vágni, hogy illeszkedjenek a cipőbe

2. FlashFit rendszer: ezek a betétek is valamennyire előformázottak, azonban egy egyszerűbb eljárással valamelyest lábraformázhatóak, de használhatóak e nélkül is. Ezek a gyártó leírása szerint kb. 75%-ig egyedileg alakíthatók a felhasználó talplenyomatára

3. CustomFit: ez az eljárás 100%ban az ügyfélre formázza a betétet. A nyersanyag nem előre formázott, ezeket csak a korábbiakban leírt eljárással lehet talpra igazítani és használni.

 

 
/